Mira Schroderus

image.jpg

Mira Johanna Schroderus
26.03.1998
Syntynyt Kajaanissa, nykyään asun Oulussa.

Tavoittelen unelmia, rakastan ulkoilua, kotonani on koirankarvoja, inspiroidun sisustamisesta, tykkään laulaa ja kirjoitan lifestyleblogia.
Olen kihloissa Nikon kanssa. Kanssamme asuu kolme koiraa. Kaksi sekarotuista, Luna ja Heta ja Irlanninsusikoira Dewi. Odotamme perheeseen vauvaa syntyväksi syksyn aikana.

Haluan elää päivän kerrallaan keskittyen tulevaan, mutta samalla pohtien kaikkia menneitä muistoja. Olen avoin kaikelle uudelle, sosiaalinen ja kaikkien kanssa helposti toimeen tuleva .Nykyään valitsen vain vähän tarkemmin, kenen kanssa vietän aikaani, sillä luottamukseni on petetty liian useasti. Sanotaanko, että parhaan ystävän minusta saa ajan kanssa. Avoimuuteni, sosiaalisuuteni ja innostuneisuuden lisäksi minusta löytyy myös erittäin äkkipikainen ja temperamenttinen luonne. Onneksi osaan jo paremmin hillitä itseäni. Ehkä minusta on myös parin vuoden aikana tullut kylmä ja ajattelevainen, joka ei päästä ketä tahansa lähelle. Tätä monet säikähtävät ja luulevat, etten pidä heistä. Älä suotta, rohkeasti saa ja pitää tutustua!

Katselen asioita monesti monesta eri näkökulmasta. Olen aina se, joka ajattelee toisille hyvää ja olen myös saanut kärsiä siitä itse. Vahvan tahdon ja luonteen omaavana minulta ei päättäväisyyttä puutu ja teen juuri niin, kuin sydämeni sanoo – tottakai järkeä unohtamatta. Vaikka elämä on kaatanut monta kertaa kumoon, aina on löydettävä edes jokin positiivinen asia tai ajatus nousta ylös. Perhe ja lähipiiri on elämäni ykkösasia, koiria unohtamatta. Myöskään elämää ilman koiria en tahdo enää elää. Ne ovat minulle kaikki kaikessa.

Minun on myös vähän vaikea tutustua uusiin ihmisiin, vaikka olen puhelias ja asioihin kantaa ottava ihminen. Musiikista ja ulkoilusta saan energiaa. Laulaminen on terapeuttista vaikeiden asioiden keskellä. Kotona minulla on hyvä olla. Vaikka monesti kaipaakin näkevänsä tuttuja ja kavereita, kodin täytyy tuntua sellaiselta, että sinne on myös ihana palata. Koti on tavallaan turvapaikka, jossa on aina lämmin ja rauhallinen olo. Tuli sitten mistä reissusta tahansa.

Tervetuloa meidän matkaan tänne blogin puolelle!