Kategoria(t): Yleinen

HEINÄKUUN POSITIIVISET

FB_IMG_1532975921244.jpg🌸 Elämä uudessa kodissa tuntuu aivan lottovoitolta. Saatiin asunto aivan ihanalta asuinalueelta omalla saunalla ja takapihalla.

🌸 Olen hakenut kolmea eri työtä Oulusta. Toivottavasti pääsen niistä johonkin, osa-aikaiseen tai vielä parempana uutisena vakituiseen.

🌸 Olen löytänyt uusia metsäreittejä ja nähtävyyksiö nykyisestä kaupungista. On mukava vaihdella koirien kanssa lenkkeilypaikkoja, kun täällä niitä riittää. Ja mikä mainiointa – meri on lähellä!

🌸 Vaikken minnekään musiikkifestareille tänä vuonna lähtenytkään, oli mukava käydä kuuntelemassa porttien ulkopuolella Summer Party – festareita ja nauttia pari lonkeroa.

🌸 Olen pitkästä aikaa päässyt kiertämään kirpputoreja ja kauppakeskuksia, löytänyt kotiin mm. ruokaryhmän, seinähyllyn ja muutamia tarvittavia kodin tavaroita.

🌸 Olen tutustunut uusiin ihmisiin WhatsApp ryhmän kautta ja käynyt Tuiran rannassa kolmea heistä näkemässä. Oli mukava vaihtaa kuulumisia ihan kasvokkain ja toivon todella, että löytäisin elämääni myös uusia ystäviä. Netillä on ihmeellinen ja hyvä vaikutus ihmisiin, muistaen kuitenkin niin sanotun ”mustan puolen”. Pidän kuitenkin mielen positiivisena kaikelle tuntemattomalle ja uudelle.

🌸 Olen uinut paljon enemmän kuin koskaan aiemmin. Myös koirat ovat päässeet kunnolla uimaan.

🌸 Olen opetellut Oulun keskustaa jo jonkin verran. Päivä päivältä autolla liikkuminen isommassa kaupungissa on helpompaa.

🌸 Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä – olen löytänyt rinnalleni aivan ihanan miehen. ♡ Miehen, joka kuuntelee, ymmärtää, kannustaa tulevaisuuteen ja ennen kaikkea rakastaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s